За що опозиція має ставити пам’ятник екс-ректору Мельнику

10 серпня 2013, 12:52
Власник сторінки
Журналіст, письменник
0
4349

Розстебнути охоронний браслет – не ширінку. Якщо для другого потрібне банальне нахабство, то для першого, напевне ж, великі гроші.

                 Якби років із два тому, хто активному регіоналу, ректору податкової академії сказав, що він іще за президенства В. Януковича, прем’єрства його партійного і фахового побратима М. Азарова опиниться в бігах від закону, П. Мельник, напевне б, заплював очі. Хіба він мало зробив для "перемоги" донецьких під самим черевом столиці!? Не більше інших золотив своє кубельце, перетворивши державний заклад у сімейну годівницю. Топтав, топив, знищував, як міг ворогів режиму. А все повернулося он як.

                Думаю, що опозиції пора замовляти бронзовий бюст П. Мельнику. За те, що він поставив догори раком усю правоохоронну систему держави, перетворивши її на справжнє посміховисько. З різними охоронними браслетами, військом у 317 тисяч штиків, не здатної вберегти під наглядом підозрюваного в здійсненні злочинів. Та ще й зухвало насміявся над слідчим, зателефонувавши йому зі свого ліжбища: мовляв, коли все заспокоїться, я повернуся…

                Усе це аж надто схоже на слова Мауглі із твору Редьярда Кіплінга "Книга джунглів", коли хлопчик каже змії – "ти пережила свою отруту" .

                Подібне П. Мельник своїм злодійським учинком фігурально сказав і своїм однопартійцям. Мовляв, виховані на грошах, хабарах, баришах, ви однозначно пережили свою отруту. Вся правоохоронна система держави настільки прогнила за нинішнього режиму, що всіх можна купити і оптом, і вроздріб. Кублу міліціонерів залишилося тільки страхітливо шипіти…

 

               

                

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.