У тюремників рецидив?

12 вересня 2013, 12:27
Власник сторінки
журналист
0
1054

Наполегливість тюремників щодо поширення теми про заміри радіаційного фону в ЦКЛ № 5 важко пояснити…

Дивує впертість, з якою прес-служба пенітенціарної служби вже другу добу нав‘язує  цю тему ЗМІ.

 Чому дивує. Учора тюремники повідомили, що Юлія Тимошенко начебто «просила перевірити радіаційний фон» у медичній палаті. Євгенія Тимошенко цю інформацію спростувала, оскільки цілий день  провела з мамою і достеменно знає, що Юлія Тимошенко ніяких заяв не писала, нічого не просила, оскільки не довіряє експертизам структур, залежних від Банкової. Євгенія також наголосила, що ніхто нічого і не заміряв. У мене немає підстав не довіряти Євгенії.  Між тим я не вірю повідомленням пенітенціарної служби та  пам‘ятаю про чисельні випадки відвертої неправди щодо Юлії Тимошенко.

 Сьогодні пенітенціарна служба знову «вкидає» в ЗМІ повідомлення  про радіаційний фон, який начебто вчора перевірено і який начебто «в нормі». Це при тому, що донька Юлії Тимошенко спростовує «перевірки фону», оскільки перебувала в цей день у мами і ніяких перевірок не бачила. 

 Однак «тему радіації» вже другу добу наполегливо нав‘язують ЗМІ. Може це трюк,  щоб відвести увагу від чогось більш серйозного? А може це рецидив у представників відомства, які нудьгують без "фальшивок" щодо Юлії Тимошенко?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.