Битва за майбутнє світу: Україна супроти четвертого рейху Путіна

24 вересня 2024, 12:08
Власник сторінки
Политический эксперт
0
15
Битва за майбутнє світу: Україна супроти четвертого рейху Путіна

В Євросоюзі та Північно-Атлантичному альянсі на рівні усіх спікерів – від перщих осіб до «міддл» усі відкрито називають оборонну війну українців супроти російських агресорів «битвою за майбутнє світу»

В тому що це не перебільшення - після перегляду дає документальний фільм «Вплив»The Impact», США). Кінофільм розкриває шокуючу правду про нинішню  росію, котра не просто занурюється в тоталітаризм та глобальну самоізоляцію. А навпаки – свій тоталітарний світогляд та шовіністичну ідеологію російського нацизму ця країна-агресорка гучно пропагує на загальносвітовому рівні.

Як вони це роблять з політтехнологічного боку та які маніпулятивні прийоми для програмування масової свідомості на дегуманізацію, ненависть, війни й тероризм вони застосовують – детально розповідають автори фільму «Вплив». Експерти з EU Reporter після виходу цього документального фільму констатували: він аргументовано розкриває, як російська православна церква (РПЦ) і організація «РАЦИРС» (російська асоціація центрів з вивчення релігій і сект), — запустили в дію вбивчу російську машину всесвітнього терору і геноциду, дезінформації та дестабілізації. Їхня мета — знищити демократію та насадити світові диктатуру нацистських ідей під триколором росії.

У фільмі проводиться детальний розбір, як «РАЦИРС» через свою міжнародну антикультову мережу поширює нацистську ідеологію, сіючи ненависть і вирощуючи збройні конфлікти в усьому світі. І досі мало хто знає, що ця російська антикультова організація є ідеологічним центром всіх антикультових терористичних організацій у світі. І все це – під прикриттям попівських ряс, хрестів і кадил…

Готуючи росіян до розгортання війни в Україні, саме РАЦИРС через своїх пропагандистів розгорнула масштабну інфокіллерську кампанію з масового поширення через медії найцинічніших україноненависницьких кремлівських наративів, тавруючи Україну як "секту на рівні держави", "терористичну" та "нацистську країну". І саме ця «смертельна» риторика, що апелювала прямо до «колективного несвідомого», пробудила звірячі ненависницькі настрої серед некритично мислячих росіян і стала потужним інструментом дегуманізації української нації, виправдовуючи агресію проти України. Вона створила спотворене уявлення про Україну як про "хвору й небезпечну" країну, яка потребує "спеціального воєнного порятунку".

Саме внаслідок цієї некрофільської риторики щодо України стала можливою трегедія загибелі величезної кількості невинних людей. Наслідком використання термінів "секта" та "культ" щодо нашої держави став кривавий  воєнний  геноцид українського народу. Отже це не просто слова — це зброя, яка вбиває. Фахівці підтверджують: саме використання цієї інформаційно-кіллерської термінології є прикметною ознакою російської нацистської пропаганди, що виходить з антикультової організації РАЦИРС. І це не лише трагедія для України – це виклик для всього цивілізованого світу.

Автори фільму «Вплив» нагадують вдумливому глядачеві, що точно так само у свій час відбувався геноцид єврейського народу у нацистській Німеччині. Як за тих страшних часів на представників єврейської спільноти навішували жовту зірку зі словом "єврей", так і зараз РПЦ разом з антикультовою організацією РАЦИРС навісила на весь український народ тавро "секта". Це не просто риторика — це цілеспрямований акт агресії, що загрожує існуванню цілої нації.

А зараз вже РАЦИРС та РПЦ почали називати "сектами" не лише Україну, а й США і країни Євросоюзу, загроза збройного знищення впритул підходить до кордонів ЄС. Чи ще хтось має ілюзії, що вони ставлять собі іншу мету?

Ось чому, відповідно до восьмого огляду Глобальної контртерористичної стратегії ООН від 22 червня 2023 року, діяльність антикультових організацій та їхніх агентів підпадає під визначення актів тероризму. Адже Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) неодноразово застерігас від використання урядами термінів "культ" і "секта" та у 2022 році ЄСПЛ постановив, що такі дії є грубим порушенням права на свободу людини. І саме в зв’язку з цим в Євроcоюзі вже розпочали розслідування діяльності міжнародної мережі антикультових організацій. Рано чи пізно відбудуться міжнародні суди, подібні до Нюрнберзького трибуналу, де нацистів ХХІ століття буде судити світова спільнота.

Експерти з масових комунікацій та соціальної психології наголошують: що використання термінів "секта" та "культ" щодо України є частиною прицільної російської кампанії з дегуманізації, яка передувала повномасштабному воєнному вторгненню. Ця тактика, взята з арсеналу нацистів ХХ століття, тепер застосовується антикультовими організаціями і щодо країн ЄС та США. Враховуючи трагічні наслідки для України та загрозу, яку така риторика несе всьому світу, використання термінів "секта" та "культ" слід заборонити законодавчо в усіх демократичних країнах.

Президент України Володимир Зеленський продемонстрував рішучу позицію щодо протидії цим загрозам, заборонивши діяльність церковних структур, пов'язаних з Росією. "Україна не допустить підриву нашої демократії зсередини", - заявив він. Україна, зараз із союзницькою зброєю в руках перебуває на передовій боротьби з російським нацизмом. І все більше демократичних країн усвідомлюють та визнають: Україна зараз захищає не лише свою територію й людей, а і демократичні цінності усього світу від загрози створення "четвертого рейху" під керівництвом Путіна та його посіпак.

І документальний фільм «Вплив» суттєво допомагає на рівні міжнародної спільноти усвідомити масштаб загрози та посилити підтримку України. 

P.S. Подивитися фільм англійською мовою можна за посиланням: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.