Іран визнає зростаючу військову потугу України

25 серпня 2024, 21:14
Власник сторінки
Управляющий партнер Национальной антикризисной группы
0
5

Я вважаю привітання з Днем Незалежності від Ірану як визнання зростаючої сили України та прямим наслідком атаки у Курській області.

Щодо привітання з Днем Незалежності від Ірану

Багато, хто сприйняв як знущання. Я ж вважаю, це визнання зростаючою силою України та прямим наслідком атаки у Курській області.

В Ірані дружать з математикою та розуміють, що рано чи пізно Україна побудує ракети дальністю 2 тис км, а може і більше. А це означає, що вони не тільки до Уралу долітатимуть, а й до Ірану, якщо трохи повернути в інший бік. Ну, й обмін досвідом з Ізраїлем. Та багато інших неприємностей можна зробити.

Світ поважає тільки сильних. Це стосується і «вільного світу», і не дуже «вільного», і зовсім «невільного». І чим далі зростатиме радіус наших ракет та наша військова потуга, тим більше буде бажаючих з нами «дружити»". Ну, і робити несподівані подарунки (послуги, гроші тощо). Все як у «Хрещеному батьку». На «знак поваги», так сказати, та з великим сподіванням, що це візьмуть до уваги. А це додатковий ресурс для нашої країни.

Тому розвиток нашого ВПК – це наріжний камінь не тільки нашої безпеки у найближчі 20 років, але й спосіб диктувати свою волю та отримувати додатковий ресурс для нашої країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Независимость Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.