Призов іноземців

22 березня 2024, 12:47
Власник сторінки
Блоггер - комментатор
0
24

Іноземця в Україні можуть схопити на вулиці та відвезти до ТЦК.


А чи знаєте ви, що іноземця чоловічої статі призовного віку, який постійно проживає в Україні, можуть затримати просто на вулиці, відвезти до ТЦК, отримати його особисті дані та запропонувати підписати контракт (тобто приєднатися до іноземного легіону).

Таке може відбутися, якщо в нього посвідка на постійне проживання в Україні нового типу (пластикова). Якщо посвідка старого типу (паперова) то вони просто дивляться і відпускають.

Перевіряти документи співробітники ТЦК мають право тільки в присутності поліціянтів, але вони не завжди дотримуються цієї вимоги закону. В нас, на Харківщині, вони часто розмовляють російською мовою, хоча повинні українською. І, взагалі, відвозити людину до ТЦК вони не мають права. Порушують купу законів. Мабуть, відчувають безкарність.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: призов,іноземці,ТЦК
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.