Квитки на disco-dance Кобзона розлітаються як гарячі пиріжки

07 лютого 2024, 14:13
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
109
Квитки на disco-dance Кобзона розлітаються як гарячі пиріжки

Від луганського барбершопу до готелю у російському Підмосков'ї – географію операцій з ліквідації зрадників і колаборантів дослідив «Генерал Кровної Помсти».

Від луганського барбершопу до  готелю у російському Підмосков'ї – географію операцій з ліквідації зрадників і колаборантів дослідив «Генерал Кровної Помсти». У відеосюжеті «ТОП ліквідації СБУ: як гинуть військові злочинці та колаборанти» він розповів як українська спецслужба «видає квитки на гарячий disco-dance Кобзона справжнім негідникам, військовим злочинцям, вбивцям і катам українського народу, зрадникам та колаборантам».

У якості епіграфу до свого екскурсу в історію найбільш гучних операцій Служби безпеки України з ліквідації зрадників та посібників російських окупантів «Генерал Кровної Помсти» узяв слова голови спецслужби Василя Малюка: «Смерть - це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам».

У сюжеті з унікальними кадрами спецоперацій показується, як СБУ «прибирала» у Підмосков’ї Іллю Киву, у барі в Санкт-Петербурзі - пропагандиста Владлена Татарського, у луганському барбершопі - «міністра внутрішніх справ ЛНР» Корнета та ще у різних місцях багатьох інших ворогів України.

Всі ліквідовані воєнні злочинці та зрадники були фігурантами так званого «списку Малюка». За фігурантами цього списку СБУ полює на тимчасово окупованих територіях нашої країни й у Росії. 

Як свідчить відео, особливо активно Служба безпеки працювала на Запорізькому та Херсонському напрямках. Там її цілями були зрадники, злочинці та колаборанти, які очолювали окупаційні органи влади та були причетні до катувань та вбивств українців.

Як вже неодноразово підкреслювалося, у цій своїй діяльності українська спецслужба використовує досвід ізраїльського «Моссаду». І цей досвід свідчить, що ліквідація одного зрадника дестабілізує роботу десятьох інших.

Тому у тих, хто перейшов на сторону ворога і допомагає Росії у її діяльності проти нашої країни є вагомі приводи бути у постійному занепокоєнні за своє життя. Адже, як показує досвід, агенти української спецслужби можуть розібратися зі зрадниками навіть у Підмосков’ї чи Санкт-Петербурзі.

Ось і «Генерал Кровної Помсти», закінчуючи свій екскурс в історію операцій з ліквідації зрадників та колаборантів зловісно зауважив: «Бажаємо Службі безпеки нових вибухових досягнень, а тимчасово живим мерзотам - якомога швидше попрощатися з їхніми нікчемними життями. До речі, Шарій, що ти, спиш?...» 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.