«Сотня масажистів-волонтерів» йде на допомогу військовим

05 грудня 2023, 16:58
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
13
«Сотня масажистів-волонтерів» йде на допомогу військовим

Волонтери, які бажають безкоштовно навчитися робити оздоровчий масаж військовослужбовцям, зможуть з 16 грудня пройти навчання у Києві.

Авторський курс масажної майстерності з волонтерами проведе мануальний терапевт, керівник оздоровчо-навчального центру «Озіріс» Лідія Любченко.

Її досвід роботи у цій сфері складає більше 40 років. Й вона зацікавлена у тому, щоб безкоштовно передати бажаючим волонтерам свій унікальний досвід. Із тим, щоб ці волонтери-масажисти після навчання так само безкоштовно робили оздоровчий массаж військовослужбовцям.

Пані Любченко розробила методику спеціально для ефективного оздоровчого масажу для військових, які повернулися з фронту. Спеціалізована медична освіта для навчання на цих курсах не потрібна - оскільки волонтерів навчатимуть робити оздоровчий, а не спеціалізований лікувальний масаж.

У рамках проекту «Сотня масажистів-волонтерів» у Києві на базі оздоровчо-навчального центру «Озіріс» пройшли навчання вже чотири групи масажистів-волонтерів. Також два місяці тому такі курси були проведені у Рівному – спеціально для волонтерів із числа переселенців.  

Навчання для нової групи масажистів-волонтерів у Києві триватиме з 16 грудня чотири тижні – 8 занятть по суботах та неділях.

По закінченню навчання волонтери проходять місячну практику.

Потім випускники курсів складають іспит, отримують сертифікати масажистів-волонтерів та зможуть працювати із військовослужбовцями.  

Контакти для запису бажаючих на курси волонтерів-масажистів:

098 45 28 321, oziris.ua@gmail.com  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.