Сили оборони тримають оборону на Авдіївському напрямку

07 листопада 2023, 12:20
Власник сторінки
0
31
Star Gambling

Наші воїни та воїнки стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах населених пунктів Степове, Авдіївка, Тоненьке.

На Таврійському напрямку знищено ворожу важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А «Сонцепьок», Сили оборони України стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку, повідомив у вівторок командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський, передає УНН.

Зі слів командувача, підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1322 вогневих завдань.

"Знищено важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А «Сонцепьок» та дві одиниці самохідних гаубиць 2С19 «Мста-С». (...) Загальні втрати ворога становили 583 особи", - вказав Тарнавський.

З його слів, загалом знищено ще 31 одиницю військової техніки. Зокрема, 1 танк, 4 БММ, 7 артсистем, 1 РСЗВ, 11 БпЛА, 6 автомобілів та 1 одиницю спецтехніки.

"Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку", - повідомив Тарнавський.

Ворог на Таврійському напрямку, зі слів Тарнавського, завдав 3 авіаудари, провів 58 бойових зіткнень та здійснив 944 артобстріли.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.