Що таке перемога України?

01 листопада 2023, 16:10
Власник сторінки
0
8
Online Casino Rating

Республіканці висунули Байдену 12 умов для підтримки ЗСУ

Відповідний лист до президента США опублікував конгресмен Майк Гарсія. Його підписали вісім республіканців. У листі підписанти висловлюють думку, що простою стратегією "ми з вами, поки не переможемо" або "ми повинні перемогти" не є стратегією перемоги.

"Як Україна перемагає і скільки часу це займе? Ці оцінки не повинні бути точними, але ми повинні розуміти кінцеву мету та критерії виходу", — пишуть республіканці.

Вони наголошують, що Ізраїль та Україна мають перемогти, і "це зрозуміло". Проте, водночас, "американські платники податків втомилися фінансувати нескінченну тупикову ситуацію в Україні без бачення перемог".

Виходячи з цього, республіканці визначили 12 "розумних і раціональних умов", які необхідно виконати, перш ніж "хоч один долар буде відправлений в Україну".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.