Авіація окупантів встановила рекорд із добового застосування керованих авіабомб

24 жовтня 2023, 21:08
0
6
Lithuanian Casino Poker

Станом на 24 жовтня російською тактичною авіацією було застосовано понад 915 авіаційних бомб, що коригуються (КАБ), переважно допрацьовані за допомогою УМПК бомби ФАБ-500.

Станом на 24 жовтня російською тактичною авіацією було застосовано понад 915 авіаційних , що коригуються (КАБ), переважно допрацьовані за допомогою УМПК бомби ФАБ-500.

За добу на 23 жовтня було застосовано рекордну кількість КАБ загалом за весь час їх застосування окупантами в Україні – близько 100.

Не може бути жодних сумнівів, що у жовтні РОВ встановлять абсолютний рекорд із застосування КАБів – понад 1 000.

З іншого боку, більш ніж впевнений, що ця тенденція не буде постійною і після того, як Україна почне системно отримувати ракети ATACMS і завдавати ударів по аеродромах на тимчасово окупованих територіях у режимі 24/7, командування РОВ змушене буде відводити авіацію. Це, звісно, вплине і можливості нанесення настільки КАБами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.