Третя світова почалася ще у 2008, коли рф напала на Грузію

20 жовтня 2023, 21:17
0
16
Estonian SpinchCasinos

Російське вторгнення в Грузію та окупація її частини стали початком Третьої світової війни. Таку думку озвучив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов.

В ефірі марафону "Єдині новини" він пояснив, що далі за цим послідували події 2014 року, після чого відбулось певне "охолодження".

"Третя світова війна почалася у 2008 році, коли російська федерація напала на Грузію, забрала частину території. Потім була ситуація лютого 2014 року. Просто ця війна перебувала у трохи "охолодженому" стані, а зараз перейшла в гарячу фазу 24 лютого 2022 року", - заявив Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що напад ХАМАС на Ізраїль є одним з наслідків глобального збройного конфлікту. Більш того, за його прогнозом, далі таких війн буде більше.

Данілов підкреслив, що світовій спільноті потрібно реагувати на такі військові конфлікти належним чином та не дати їм розповсюджуватися по світу. На його переконання, у разі початку Грузією та Молдовою процесу деокупації захоплених у них росією земель під час нинішньої війни в України, наші Сили оборони швидше впорались би з визволенням наших.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.