Безкоштовний масаж для родичів-військових

17 жовтня 2023, 11:01
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
73

Курси безкоштовного навчання оздоровчому масажу для рідних військових «Рідні руки» розпочинаються у цю суботу, 21 жовтня.

Курси безкоштовного навчання оздоровчому масажу для рідних військових «Рідні руки» розпочинаються у цю суботу, 21 жовтня.

Їхній організатор, професійна масажистка із 40-річним стажем Лідія Любченко розробила авторську методику спеціально для ефективного оздоровчого масажу для військових, які повернулися з фронту. Цій унікальній методиці вона на безоплатній основі навчає волонтерів, які хочуть допомогти у реабілітації наших захисників. Із тим, щоб після навчання випускники її курсів так само безплатно надавали цю допомогу тим, хто захищає Україну.

Спеціалізована медична освіта для навчання на цих курсах НЕ потрібна. Оскільки волонтерів навчатимуть робити оздоровчий, а не спеціалізований лікувальний масаж.

Після успішного навчання по своїй методиці двох груп волонтерів у Києві та однієї групи волонтерів із числа переселенців у Рівному (які узнали про її курси для волонтерів у Києві та попросили провести такі ж курси у них) Лідія Любченко набирає у Києві спеціалізовану групу волонтерів «Рідні руки» із числа тих, у кого рідні та близькі зараз служать.

«Я впевнена у тому, що ці люди – одні з найбільш мотивованих для того, щоб навчитися правильному оздоровчому масажу для солдат. Оскільки так вони зможуть у буквальному сенсі своїми руками грамотно  і результативно допомогти своїм воюючим рідним та близьким після всіх тягот і важких випробувань, які ті пройшли й проходитимуть надалі  - адже війна триває», - каже Любченко.

Її слова підтверджують ті, хто прийшов навчатися оздоровчому масажу на курси. «У мене чоловік прийде у відпустку у грудні. Я хочу до того часу навчитися і натренуватися добре робити оздоровчий масаж, щоб щоденно робити йому цей масаж, поки він буде у відпустці»,  - каже Вікторія, яка прийшла навчатися на курси масажистів-волонтерів.

Сама Любченко зазначає, що паралельно й одночасно із навчанням групи «Рідні руки» буде проходити навчання й для тих людей, чиї рідні й близькі зараз не воюють, але вони як волонтери-масажисти хочуть допомогти військовослужбовцям у реабілітації. Тому запрошує їх також приходити на її безкоштовні курси 21 жовтня. Всі бажаючі безкоштовно навчитися оздоровчому масажу для військовослужбовців можуть звертатися за телефоном 098 45 28 321 або за електронною поштою .

«У наш навчально-оздоровчий центр «Озіріс» на безкоштовний оздоровчий масаж приходять військовослужбовці, які перебувають у Києві на ротації, на лікуванні. Так що вже зараз роботи вистачить усім. А що вже казати про часи після Перемоги, коли додому повернуться сотні тисяч наших захисників. Тому треба вже зараз готуватися до того, щоб надати їм необхідну допомогу», - підсумовує Лідія Любченко. 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.