Двоєдушність одеського підприємця Андрія Колбіна

16 травня 2023, 14:58
Власник сторінки
0
643
Двоєдушність одеського підприємця Андрія Колбіна

Живучи за принципом «гроші не пахнуть», Колбін намагався всидіти на двох стільцях одразу

Майбутній бізнесмен народився в росії у 1977 році. Маючи серед далеких родичів таку фігуру як мільярдера з Санкт-Петербурга Петра Колбіна (друг дитинства володимира путіна), сім'я Колбіних, тим не менш, у 90-х обґрунтовується в Одесі. Переїхавши до Одеси, Колбін не сидів склавши руки: налагоджував контакти, влився в байкерське середовище з усіма наслідками. На початку 2000-х почав займатися перевезенням вантажів та транспортним експедируванням, у тому числі в росії. На сьогоднішній день співпраця Колбіна з російськими компаніями не припинена, як заявляють його співробітники. Для обходження санкцій використовуються обхідні логістичні маршрути та фірми-прокладки. Російський слід у біографії Колбіна не припинився і з початком повномасштабної війни в Україні.
У 2000-х роках Колбін зустрічає свою майбутню дружину Яну Варбанець з Одеси. Тендітна мініатюрна жінка почувала себе захищеною в міцних обіймах Колбіна. Проте їхнє щастя тривало лише до того часу, поки Колбін не розкрив свою справжню натуру зрадника. Коли Колбін пішов з сім'ї на чотири місяці, Яна намагалася знайти втіху у ліжку інших чоловіків. Після цієї Санта-Барбари пара, зі слів друзів, вирішила все ж таки разом вирощувати доньку Єву. Хоча деякі друзі Колбіних вважають, що Яна з Андрієм залишилася через гроші.

А гроші в Андрія були. Інакше на що він забезпечував свої недешеві захоплення, такі як мотоцикли та подорожі світом, які він викладав у себе в ЖЖ, Ютубі та Facebook.
Крім цього, всього за кілька років Колбін разом із дружиною став володарем дуже солідного автопарку з якісних автомобілів та мотоциклів: автомобіль VW ID.4, номер ВН 3423 ZA, мотоцикл BMW R 1200GS, номер ВН7346АА, мотоцикл BMW R 1200GS, номер ВН1525АВ, ROVER DISCOVERY 3.0, номер ВН9091НК, мотоцикл HONDA GL1800, номер 16АА0288, мотоцикл BMW R NINET, номер ВН9729АА, мотоцикл BMW R 1200GS, номер ВН7346АА, автомобіль SUBARU FORESTER20 BMW. білий), мотоцикл BMW R 1200GS, номер ВН1525АВ, автомобіль BMW 120I, номер 16ВС1027, автомобіль BMW 520D, номер ВН8984ЕО, мотоцикл HONDA GL1800, номер ВН3703АВ. Також завдяки участі у фінансових схемах, його сім'я має кілька об'єктів нерухомості: приміщення на Гагаринському плато, 3 квартири та один приватний будинок в житловому масиві "Чорноморка".

Незважаючи на отримане громадянство в Україні, Колбін не змінив своїх проросійських поглядів. Так у своєму акаунті ЖЖ він виступав прихильником російської мови в Одесі, відвідував окупований Крим, а його мати в 2015 році виїжджала з території України і відвідувала рф. У російській соцмережі Однокласники у Колбіна (горе шпигун ховається під ім'ям Андрій Андрій) та його сім'ї є пости з російських пропагандистських каналів, у яких висвітлюються перемоги російських окупантів. При цьому на платформах Facebook та Instagram Колбін позиціонує себе як справжній патріот.

Також, у грудні 2021 року Колбін потрапив у скандал, в якому він в одному одеському кафе казав, що він росіянин, а Одеса – російське місто. У 2023 році в російських ЗМІ знайдена інформація, що Колбін з початку повномасштабної війни в Україні виходив на контакт із російською стороною щодо співпраці, а також шукав протекцію. Розвідник із Колбіна ніякий, він більше по комерційній частині: доставити потрібний вантаж, забезпечити надійний логістичний маршрут, провести грошові транзакції – це все у Андрія виходить добре.

Все таємне стає явним. І живучи за принципом «гроші не пахнуть», Колбін намагався всидіти на двох стільцях одразу. Відсутність будь-яких заходів, які припинили би його злочинні дії, призвела до того, що Колбін став вважати, що йому все дозволено: починаючи від вбивства тварин, як про це свідчить один з нещодавних постів у Telegram, закінчуючи колабораціоністською діяльністю. Наразі залишається тільки здогадуватися, в чому причина такого довгого безкарного існування цього суб'єкта на території України: чи то через його хитрість, чи то через наявність захисника в силових структурах. Так чи інакше реакція (або відсутність реакції) з боку СБУ дасть відповідь на це запитання найближчим часом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: преступления,СБУ,коллаборанты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.