Обережно! Працює ДРГ

01 серпня 2022, 12:16
Власник сторінки
0
29
Обережно! Працює ДРГ

Тобто, дивимось правді в очі це завербовані наші співгромадяни. Цим й маскуватись не треба особливо – тільки під час виконання завдань

Днями мої побратими зі спецпідрозділу «Хорт» затримали ворожу ДРГ. Здається, прохідна новина. Це і є завдання спецпідрозділу. Але є важливий, к на мене, момент. Повноцінну ДРГ за фото та картами блокпостів, об’єктів інфраструктури та свідоцтвами зв’язку с російськими кураторами затримали не біля кордону, а у Київі. І це не перший випадок.

Акцентую – це не бабулька з портретом Сталіна та радянським прапорам, якій скоріше до доктора, аніж до контррозвідки. Реальна ДРГ. Як вважаєте, такі саме ДРГ працюють у області? У Харкові, чи Одесі? У Запоріжці та Донеччині? Здається, відповідь зрозуміла. Працюють. Дуже активно. Що цікаво  чи здатні росіяни так впевнено працювати, як би заслали свою підготовлену групу до того ж Київа? Вважаю, ні. Вони дуже швидко погоріли б на незнанні географії та специфічних моментів, їх видав би акцент, «парєбрік» та паляниця.

Тобто, дивимось правді в очі  це завербовані наші співгромадяни. Цим й маскуватись не треба особливо – тільки під час виконання завдань. А в інший час така людина може їхати з тобою поруч у метро, пити каву у Львові чи Харкові і нічим не відрізнятися. Тільки ні в якому разі не треба влаштовувати «полювання на відьом» що до переселенців з Донеччини чи Луганщини. Це було б занадто легко. Вербують скрізь і далеко не завжди маргиналів. Змиріться, це правда. Але справа не в тім, ці зрадники справа Служби Божої України.

Що до роботи ворожих ДРГ в Україні мене цікавить дещо інше. Нащо вони потрібні? Нащо ворогу вся ця інформація? Якщо питання сформовано правильно, відповідь вже є в ній. Нічого не скінчилось. Нічого. Ворог готується до якихось дій скрізь, а не тільки у червоних зонах. В Київі – теж. Не дуже приємно про це знати, але сховати голову у пісок теж не вихід. Будьте уважні. Допомагайте ЗСУ та представникам контррозвідки. З розумінням відносьтесь до тих, хто чинить спротив саме шпигунам. Від їх праці залежить дуже багато. Або заплющуйте очі. Банальний висновок, ще банальніші поради. Що не робить їх неважливими…  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.