Війна з Рашизмом

15 березня 2022, 16:48
Власник сторінки
1
7182
Юрий Туренок

Зараз українці героїчно захищають від військової агресії нашу Батьківщину та наші життя.

Боротьба йде запекла, ворог гине. Але також гинуть наші військові, друзі та родичі. Найстрашніше, що мені уявляється, це що ці жертви можуть бути марними, якщо ми не будемо перемагати також на інформаційному фронті.

Українські телеканали ситуативно освітлюють ситуацію, нема злагодженої позиції і таке враження, що ми воюємо тільки з військовими, з танками та з літаками. Але це тільки м'язи та метал, можна перемогти усі битви, і вернути окупантів на болота. Домовитись про “перемирʼя” та чекати, коли ворог назбирає сил для наступної атаки. Такий варіант недопустимий!

Щоб перемогти в інформаційній війні, потрібно знати, з чим ми воюємо. Ми воюємо з рашизмом. Це ідеологія яка впровадження на росії на державному рівні, кожен росіянин та велика частина українців увібрала це як губка. Коли буде переможена ідеологія, коли ми будемо знати усі її основні признаки, та будемо дуже швидко зупиняти рашистські наративи - ми зупиняємо поширення війни. Це буде гарантія того, що війна остаточно закінчена і у нас буде спокійне життя, та впевненість в нашому майбутньому.

Основні тези рашизму, які можуть виглядати на перший погляд невинно, але насправді дуже небезпечні:

- Росія та Україна братні країни, братні народи, у нас багато спільного, ми дуже подібні.

- Наступний рівень - “ми один народ. Ми розмовляємо однією мовою, у нас спільна історія Русі”.

- “Ми за мир, нетвойне, перестать стрєлять”.

Небезпека

Коли кажуть про братні народи, вони хочуть підійти ближче, хочуть влитися в довіру, щоб продовжити свою пропаганду рашизму. Ворог створює порядок денний. Щоб сказазати, що ми недо-нація, росіяни веліко-роси і мають право на всю територію, бо Київ мать городов, і звідкісь взялись мало-роси, їх потрібно прогнати. І продовжуть транслювати зверхнє, шовіністечне ставлення - “України нікогда не било” , “єйо придумал лєнін” , “укрАінскій діалєкт”

Коли кажуть, що ми один народ. Це повне заперечення існування українців, бо існують тільки росіяни. Це явний геноцид нації.

“Ми за мир, нетвойне, перестать стрєлять” - ці гасла спрямовані на захищаючих, тобно для нас. Ці слова ніяк не спиняють військові операції та пропаганди. В них пропущено хто агресор і хто захисник. Ці гасла можуть існувати поряд з “Україна напала на своїх громадян - нет войне”, “Українські карателі вбивають русских - ми за мир”, “люди гибнут - перестаньте стрелять (читай оборонятись)”.

Замість них вимагайте, щоб казали - “Ми за поразку Росії”, “Ми за перемогу України”, “Росія повинна зупинити війну”, “Росія відведи війська”, “перемога над рашизмом” “Росія це рашизм”, “війна зупиниться коли переможемо рашизм”, “тільки Росія і рашизм винні у війні”.

Обовязково інформуйте людей, як правильно реагувати на рашизм. Зупиняйте рашиста, та просто кажіть “це, що ти говориш - це рашизм”. Можна не вдаватись в пояснення, основне - це вміти помічати цей рашизм. Витягуйте себе з того шкідливого світогляду.

У нас буде тотальна та беззаперечна перемога над ворогом і над рашизмом! З нами правда і український народ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
СПЕЦТЕМА: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.