У Києві були проведені військові навчання

27 серпня 2021, 13:47
Власник сторінки
0
28246

Із 7 до 13 серпня в Києві пройшли навчальні збори з резервістами та військовозобов’язаними 112-ої окремої бригади територіальної оборони (ТрО) щодо практичних дій з оборони столиці.

Участь у заході беруть офіцери, сержанти, солдати, – загалом понад 200 чоловіків та жінок. Головне завдання цих навчань – відпрацювати практичні дії підрозділів під час виконання завдань з територіальної оборони столиці. Навчання передбачають бойові завдання, охорону критично важливих об’єктів, забезпечення надійного функціонування органів державної влади та місцевого самоврядування, підтримку правопорядку та безпеки в столиці. Такі заходи дають можливість відточити теоретичні знання на практиці для резервістів та військовозобов’язаних. Ми маємо розуміти, що безпека держави залежить від рівня підготовки кожного її громадянина!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Київ,військовослужбовці,військові навчання,військові,территориальная оборона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.