РПЦвУ тримає вірян в «інформаційній бульбашці»

10 серпня 2021, 14:46
Власник сторінки
0
25176

Нещодавно богослов РПЦ архімандрит Кирило Говорун дав інтерв’ю виданню «Лівий Берег». Під час розмови він розповів як діють РПЦвУ, щоб утримувати людей в Московському патріархаті.

За його словами, віряни живуть у «інформаційній бульбашці».

«…є шалена контрпропаганда, промивання мізків. Вірян УПЦ МП (РПЦвУ, – ред.) закоркували в герметичну інформаційну бульбашку, накрили інформаційним ковпаком. Усі вони читають СПЖ (Союз православних журналістів – ред.), що закладає в їхній мозок переконливий наратив», - заявив архімандрит Кирило Говорун.

Дивуватись тут не має чому.  Все як зазвичай любить робити московське духовенство та їх влада: замилювати очі заради грошей. Такі слова є прямим доказом того що представники московського духовенства, які знаходяться на території нашої держави, насправді - брехуни та злодії.

 Знайте, до поки ви будете пожертвувати цим священнослужителям, (так би мовити на храми) до тих пір вони будуть купувати машини, яхти та квартири.

Тому люди звертаюсь до Вас та до вашої самосвідомості не платіть за яхти та дачі для цих злодіїв, звертайтесь до нашої Православної Церкви України, а не до московських прибічників.

До того ж, і сам богослов не проти покинути РПЦ, адже «світ навколо них злий».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УПЦ МП,влада,злодії,брехня,інформаційний простір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.