«Монополія на православ’я»

21 липня 2021, 15:56
Власник сторінки
0
36278

Українська держава чергове втручається у церковні справи!! Вона допомагає Московському патріархату тримати монополію на православ’я у Сумській області.

Українська держава чергове втручається у церковні справи!! Вона допомагає Московському патріархату тримати монополію на православ’я у Сумській області. Міська рада Глухова котрий рік не може спромогтися проголосувати за надання ПЦУ вільного приміщення в оренду, яке можна відбудувати під храм. Тому у місті Глухові у громади ПЦУ немає жодного храму, а в УПЦ МП РФ – чотири. А потім служителі Кремля в рясах виходять і заявляють, що в них велика підтримка серед українців і найбільше храмів. Ага!

Відповідальність за це несуть місцеві депутати, які звикли отримувати прощення за свої крадіжки і злочини від МП-шних батюшок і орієнтуються на депутата міськради Глухова Юрія Бурлаку. А той працює на головного спонсора філії РПЦ в Сумській області і просто визнаного у світі агента Кремля Андрія Деркача.

Так і виходить. Спочатку українці жертвують московським попам гроші, а потім ці гроші йдуть до Москви, де роздаються вбивцям наших чоловіків на Донбасі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УПЦ МП,монополія,Православная церковь Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.