Українофобськое інформування

16 липня 2021, 16:32
Власник сторінки
0
26931

Про яких капеланів УПЦ МП в ЗСУ взагалі може йти мова, якщо вони самі заперечують незалежність України!?

«Якщо в ЗСУ немає капелана УПЦ МП, то в такій армії не повинно бути і прихожанина УПЦ МП», - днями заявив представник Російської православної церкви в Україні протоієрей Микола Данилевич. Про яких капеланів УПЦ МП в ЗСУ взагалі може йти мова, якщо вони самі заперечують незалежність України!?
Відповідно, що така заява викликала резонанс в релігійних ЗМІ. Так, як Данилевич завуальовано здійснив виклик ухилення від служби і завіряв вірян Московського патріархату не йти до Збройних Сил України. А сам, мовляв, що боровся за права капеланів УПЦ МП в ЗСУ. Ще і вистачило нахабності звинуватити ЗМІ в маніпуляції фактами.
Певна річ, що ці дії спрямовані на дискредитацію України і зрив майбутнього візиту Вселенського патріарха Варфоломія. Нема ні кінця ні краю українофобському інформуванню.
Наразі, Данилевич усвідомлює, що сам себе підставив і тепер всіляко виправдовується в соціальних мережах. Хоча, його заклик, кожному зрозумілий без зайвих пояснень.
Питання в тому, чи буде він зрозумілий генеральному прокурору України?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УПЦ МП,маніпуляції,ЗСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.