Войнов Сергій Миколайович: Хто допоможе, якщо хабар вимагає співробітник ДБР

29 червня 2021, 00:20
Власник сторінки
0
19
Войнов Сергій Миколайович: Хто допоможе, якщо хабар вимагає співробітник ДБР

У Полтаві слідчого місцевого управління Госбюро розслідувань України (ДБР) та оперуповноваженого місцевого управління Нацполіціі затримали під час отримання частини хабара в 40 тисяч доларів.

Про це повідомляє ГБР. За версією слідства, вони вимагали 80 тисяч доларів від людини, якій обіцяли надати тиск на слідчих Нацполіціі.

ДБР повідомляє, що затримані вводили в оману людини, у якого вимагали хабар, стверджуючи, що частина суми вони передадуть керівництву ГБР для активізації розслідування кримінального провадження стосовно співробітників правоохоронних органів.

"Така ситуація може поставити в глухий кут будь-якої людини, так як і поліція і ДБР повинні боротися з корупцією і хабарами, а не вимагати їх. Таким людям не місце в органах правопорядку, а тим хто буде їх покривати, необхідно призначити покарання, рівне дачі хабара посадовій особі "- прокоментував дану ситуацію полковник Войнов Сергій Миколайович

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: полиция,хабар,затримання,ГБР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.