"Сила у вірі"

24 червня 2021, 10:59
Власник сторінки
0
13220

На Рівненщині на честь святителя Спиридона Тримифунського настоятель Гурбинського монастиря УПЦ - Архімандрит Онуфрій закликає долучитися до акції: «З МИРУ ПО ЦЕГЛИНІ – БУДЕ ХРАМ!».

Будівництво монастиря розпочалось ще рік тому, та попри всі зусилля чернечої братії Гурбинського монастиря до закінчення будівництва ще довго. Адже на спорудження нового храму потрібні чималі кошти. Поки що всі роботи виконували за гроші благодійників та на пожертви самих вірян.

Аби пришвидшити будівництво, в монастирі започаткували акцію зі збору коштів. Гроші збиратимуть не тільки на будівельні матеріали, а й на оренду техніки та обладнання. Ім‘я кожного благодійника, який виявить бажання та допоможе у розбудові храму, нанесуть на цеглу.

“Дорогі брати та сестри, запрошуємо вас, долучайтеся разом з нами до розбудови нашої святині, храм на честь святителя Спиридона Тримифунського,» – закликає настоятель Гурбинського Свято-Воскресенського монастиря архімандрит Онуфрій.

– Долучайтеся до акції, з миру по цеглині – буде храм! — додає настоятель.

Таким вчинком він хоче показати, що храм для вірян і збудований самими вірянами.

До того ж такі розбудови чудово демонструють, що для нашого народу краще збудувати нове і своє, ніж користуватись будовами інших культур і релігій. Українці прагнуть залишитися вірним своїм храмам. Збудувати свою церкву, а не кормити ворога своїми пожертвами в його храмах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: храм,акція,Рівне,ПЦУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.