РПЦ нарощує темпи своєї пропагандистської діяльності в Україні

24 червня 2021, 10:56
Власник сторінки
0
35162

Російська православна церква не перестає нарощувати темпи своєї пропагандистської діяльності.

На Сумщині духовенство Конотопської та Глухівської єпархії за благословення архієпископа Романа провело форум “Церква, відкрита для суспільства”.

Зі слів Ольги Коваленко, спікера форуму та голови ВГО “Союз православних жінок”, головною метою форуму стало пропагування православних цінностей Московського патріархату крізь різні сфери.

Діяльність церковних діячів націлена ще на раннє виховання дітей, так в єпархії вже є молодіжні відділи та до 70 недільних шкіл.

Небезпечним є те, що за словами спікера, у своїй роботі вони використовують православні засади. Але ж то православні засади з акцентами Московського патріархату, які дуже легко насаджувати в ще неокріплі уми молоді.

Тож, чого варто очікувати в майбутньому від покоління дітей, яким привили любов не до всього українського, а до “Московського” - починаючи від традицій і закінчуючи особистою молитвою. Про що вони будуть молитися? Про мир і злагоду на землі Московській?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УПЦ МП,пропаганда,Церква,суми
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.