Воїни світла, воїни добра – вже кожний третій серед нас

17 червня 2021, 14:34
Власник сторінки
0
29270

Усі пам’ятають ті жорстокі бої на Сході нашої країни. Часи, коли кожному було страшно, коли всі жили в невідомості – а що ж буде завтра.

В зону АТО/ ООС ( саме так називають війну в нашій країні) йшли Патріоти, молоді й старі — усі кому була не байдужа доля його неньки.

В спеку та холод, іноді без води та їжі. Крізь біль, сльози, втрати близьких вони не здались, вони мужньо боролися захищаючи свої рубежі від російського агресора.

Згадувати такі події – жахливо, та це історія, і від неї не втекти.

Сьогодні на Сході нашої країни «перемир’я» . Та український народ не збирається спокійно сидіти склавши руки, втішаючись примарним, непостійним спокоєм.

Один за одним захисники поповнюють ряди національного спротиву, міцніючи та збільшуючи масштаби своєї величі.

Воїни-резервісти віддають себе повністю: удосконалюють свої навички, аби вразі повномасштабного нападу взяти в руки зброю та захистити рідну землю.

Адже у них немає страху, у них тече козацька кров, яка щосекунди бурлить настільки потужним потоком, що не дозволяє їм спокійно дивитись,  як ворог приходить в  їх дім!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: захист,АТО,ООС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.