Зеленський збільшує чисельність армії до 261 тисяч осіб

31 травня 2021, 09:22
Власник сторінки
0
40450

Нещодавно натрапила на інформацію в якій повідомлялось, що 25 травня цього року Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт «Про основи національного спротиву».

Наголосивши, що даний проєкт є невідкладним документом, головною метою якого є – масштабне залучення громадян України до захисту суверенітету та територіальної цілісності своєї території.

Що нам дасть це закон?

По-перше, будуть внесені зміни до законодавства та збільшиться чисельність Збройних сил України (у зв'язку з формуванням Сил територіальної оборони та добровольців). Загальну чисельність ЗСУ планується збільшити на 15 тисяч осіб у тому числі  військовослужбовців на 11 тисяч.

По-друге, сприятиме врегулюванню питання щодо розвитку територіальної оборони та підготовки українців до національного спротиву.

По-третє, документ слугуватиме підвищенню рівня національної стійкості та обороноздатності України, а саме: згуртуванню суспільства, патріотичному вихованню та наданню обороні держави всенародного характеру.

 Це означатиме, що після затвердження даного проєкту буде розбудова потужної територіальної оборони та створення  руху опору, які спільними силами сформують могутню систему національного спротиву проти РФ.

Як ми бачимо, українська армія не стоїть на місці, вона щодня зростає, стає сильнішою, вона здатна протистояти російському агресору у разі нападу.

 Поява таких законопроєктів  є вагомим підтвердженням того, що реформи тривають.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: оборона,Президент Украины,військовослужбовці,ЗСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.