Мужні українки

21 травня 2021, 10:29
Власник сторінки
0
28075
Мужні українки

Усі ми люди різні, а жінки - особливі. Тому більшість представників чоловічої статі і сьогодні впевнені у тому, що жіночому роду не місце в армії.

Вони вважають їх слабкою половиною, а обороняти територію  – це лише чоловіча справа. Та всі ми чули слова: «коли жінка чогось захоче, то вона обов’язково це реалізує». Тим більше, коли мова йде про захист своєї Батьківщини! Тут уже нікому не під силу переконати чи бодай похитнути її у своєму виборі.

Сьогодні багато жінок ми можемо побачити в угрупуваннях територіальної оборони. Усі вони приходять добровільно і все - задля захисту своїх домівок, дітей, рідних. Адже турбота та підтримка – це ті риси характеру, що з дитинства закладені в них.

Територіальна оборона  - важлива складова нашого життя. Вона є саме тим інструментом, який у тилу допомагає армії: зберігає спокій, стабільність і підтримує збройні сили, які готові відбивати наступ агресора.

Ми маємо сильного і підступного північного сусіда, у якого великі імперські амбіції загарбника. І тут не може бути обмежень, адже в територіальній обороні всі рівні, що жінки, що чоловіки. Ми завжди маємо бути готовими в будь-який момент захистити свої домівки, адже агресор може увірватися зненацька.

Якщо нашим військам у важких боях доведеться відступати, то на допомогу прийде ТрО, яка буде стримувати просування ворога. А для цього ми всі маємо бути одним цілим, умілими і злагодженими бойовими підрозділами. Ми разом зуміємо прикрити всі фланги і тили, адже далі, наші домівки, наші сім’ї, які ми захищатимемо.

Для цього рівень підготовки бійця ТрО має бути не нижчим, ніж у воїна на передовій, а навички ще більш різнобічними. Для цього потрібно багато спільно тренуватися. Головне, що цим питанням мають займатися справжні патріоти та військові професіонали.

Проте щоб не говорили про жінок у ТрО — нема такої справи, де б рука прекрасної половини людства не зробила краще. Так і в підрозділах ТрО, де служать мужні українки. Без них і служба була б не такою. Залишається тільки пишатися їхньою хоробрістю та самовідданістю військовому ділу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: сила,оборона,жінки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.