Воїни – резервісти

18 травня 2021, 10:17
Власник сторінки
0
30897

Україна багата людьми, які мужньо відстоюють її честь та славу.

Хтось виборює перші місця у спорті, інші розповідають про неї у поезіях і в милозвучних піснях. Та є і ті, хто стає на захист своїх домівок, жителів міст та сел, даючи кожному із них впевненість у завтрашньому дні. Ті, котрі сумлінно виконують свій конституційний обов’язок, проявляють відвагу, героїзм та стійкість під час захисту незалежності та територіальної цілісності України. Ті, котрі завжди напоготові захистити свою територію та подарувати кожній оселі спокій. Ті, котрим довелося гартуватись у реальних запеклих боях із російським агресором. Мова йде про воїнів - резервістів. Саме вони і є потужним потенціалом національного війська та його надійною підтримкою у стримуванні широкомасштабної агресії з боку Російської Федерації. . Сьогодні із резервістів складається фундаментальна основа територіальної оборони України, адже  вони у такі нелегкі часи, як зараз,   створюють українцям надійний тил. І саме їм наші захисники довірили своє найдорожче :  домівки та рідних, бо самі вимушені обороняти українські землі від загарбників на Сході.

 Сьогодні  чисельність резервістів складає приблизно 60-70 тисяч осіб, і щорічно ця цифра зростає.

Дорогі резервісти,  народ України пишається Вами і молиться за кожного з Вас,  хто готовий у важкі часи знову взяти в руки зброю, аби захистити Вітчизну та принести перемогу, а з нею  і мир до кожного українського дому.

З Днем резервіста Вас, воїни!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: оборона,свято,захисники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.