Терористи «ЛНР/ДНР» влаштували мінування територій під час перемир'я

27 лютого 2021, 15:39
Власник сторінки
0
39

Російські терористи на Донбасі, незважаючи на домовленості про перемир'я, продовжили підступні збройні провокації.

За отриманими даними Головного управління розвідки Міноборони України, окупанти мінують нові ділянки місцевості, в тому числі за межами опорних пунктів. При цьому противник використовує як протитанкові, так і протипіхотні міни типу ПОМ-2 і ОЗМ-72 та саморобні вибухові пристрої.

Високий рівень мінування місцевості призвів до втрат серед самих окупантів. На протипіхотній міні підірвався бойовик одного з підрозділів 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК РФ (Донецьк). Разом з тим, підвищується рівень небезпеки для цивільного населення.

Так, на тимчасово окупованій території Луганської області біля н.п. Щастя (Новоайдарський район) в результаті підриву трактора на протитанковій міні під час виконання дорожніх робіт отримала важкі поранення цивільна особа, яка була за кермом вказаного транспортного засобу.

Крім того, командування оперативного угруповування російських окупаційних військ використовує введений режим припинення вогню для вдосконалення інженерного обладнання своїх передових позицій враховуючи зміну кліматичних умов.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.