СЕРГІЙ ЄВТУШОК ТА ІНСУЛІН ДЛЯ ТИМОШЕНКО

17 лютого 2021, 14:50
Власник сторінки
0
258
СЕРГІЙ ЄВТУШОК ТА ІНСУЛІН ДЛЯ ТИМОШЕНКО

Як працює інсулінова корупція у Рівненській області

Загальний фон пандемії, загострення на Донбасі, відвідування президентом Саудівської Аравії та інші суспільнозначущі події відвертають увагу соціуму та надають можливостей деяким політичним ділкам зміцнювати власні статки та позиції.

У поле нашої уваги одним з таких потрапив народний депутат України Сергій Миколайович Євтушок – член фракції “Батьківщина” (Юлії Тимошенко) у Верховній Раді України, якого шановна пані Юля нещодавно призначила керівником Рівненського обласного осередку партії “Батьківщина”.

І це призначення має свою логіку. Сергій Євтушок, широко відомий у тому регіоні під прізвиськом Пелік або Пельмень, проте ця слава не завжди була добра. Ті, хто про неї знають у Рівному та Сарнах, побоюючись за власну безпеку, воліють мовчати. У 90-x рoкax Сергій Євтушок входив до складу злoчинного угрупувaння кримінaльнoгo aвтoритeтa Мaлaмeдa. Дo cфeри інтeрecів цьoгo угрупувaння пoтрaплялo вce, нa чoму мoжнa булo швидкo зaрoбити грoші. Дaнинoю oбклaдaлиcь уcі, пoчинaючи від привaтнoгo бізнecу, oрeндaрів кaр’єрів, нeзaкoнниx кoпaчів бурштину, і зaкінчуючи тими, xтo пeрeгaняв з-зa кoрдoну aвтoмoбілі. Крім тoгo, промишляли члeни угрупувaння пoпулярним нa тoй чac вимaгaнням грoшeй тa рeкeтoм… Проте це вже історія. Кому вона цікава можуть погуглили, знайти не складно.

А на сьогодні нам стало відомо, що тодішній Пельмень – і вже народний депутат від відомої партії, вирішив трохи розширити сферу діяльності, узявши під кримінальну кришу процеси забезпечення інсуліном.

Так, 12 лютого 2021 року під “кришуванням” Сергія Євтушка у м. Дубровиця Рівненської області вже відбувся “конкурс” на визначення суб’єктів господарювання, що мають реалізовувати препарати інсуліну. Не дивно, що у бандитській спосіб організований конкурс місцева аптечна мережа “Рівнефармація” програла на користь юридичних осіб зареєстрованих в місті Львові – в іншій області.

За нашою інформацією, за ці корупційні оборудки Сергій Євтушок має отримати до 25% вартості препаратів інсуліну Звичайно, Євтушок діє не сам. За ним є оточення та партія. І цілком можливо, що таке “кришування” інсуліну відбувається у контексті свіжих чуток щодо чергових прагнень Юлії Тимошенко – патронатки Сергія Євтушка виторгувати собі посаду Прем’єр-Міністра України. Але тоді сам Євтушок стає токсичним для “Батьківщини”… Чекаємо на наступний хід.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.