Окупанти обстріляли з гранатометів ряд позицій українських військових.

09 лютого 2021, 14:36
Власник сторінки
0
41

На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські військові давали адекватну відповідь.

Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню.

У повідомленні наголошується, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від населеного пункту Південне російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, а також з автоматичної станкового гранатомета.

В передмісті Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник неодноразово вів вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. А неподалік Пєсков і Водяного, що на Приазов'ї, крім стрілецької зброї окупанти застосували проти військових ще й гранатомети.

"На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські воїни давали адекватну відповідь".

Крім цього, з початку цієї доби було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. "Поблизу Пєсков російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Про факт порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Бойових втрат серед наших військових немає".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.