Як бабусі обрали Коцюбка лідером тарифного майдану міста Житомира!

05 лютого 2021, 14:24
Власник сторінки
0
72
Як бабусі обрали Коцюбка лідером тарифного майдану міста Житомира!
Легіонер міста Житомир

10 бабусь та Олександр Коцюбко

Все було б достатньо смішно, якби не так сумно. Вчора, 4 лютого, проходив черговий мітинг опозиціонерів у складі 10 постійно-діючих бабусь. На  заході, як виявилось, громада міста Житомира обрала головою «Народного ополчения» місцевого «активіста», Олександра Коцюбка. Нажаль, окрім особистої та постійної світи у складі 10 бабусь та Олександра Коцюбка, на акцію ніхто не прийшов. 

Можливо пан голова «Народного Ополчения» не розуміє, але Житомиряни чудово памятають і знають, хто такий “активіст Коцюбко” і чим він славиться в місті Житомирі. Чи можливо він забув, до чого призвела його “громадська діяльність” в 2018 році, коли завдяки діям так званих активістів трагічно загинула дівчинка Даринка? ().

Цитуємо: «Водночас місцеві «активісти» відверто піарилися на ситуації з дівчинкою, зокрема, Олександр Коцюбко розміщував свою  з думками на цю тему».

Чи можливо пан Коцюбко думає, що Житомиряни не знають про його неврівноваженість, коли останній не в стані контролювати свої емоції, може легко собі дозволити жорстко побити двох поліцейських в своєму власному кафе ”Вишневий сад” посеред ночі, що він там робив під час карантину звісно він пояснити не зміг, але і навіщо, йому ж все дозволено (https://www.zhitomir.info/news_193730.html).

Я впевнено кажу, що всіх містян, в тому числі і мене особисто, дійсно дуже хвилює питання тарифів, але панове, не потрібно під цю тематику підключати амбіції неврівноваженої особи. 

Доречі, якщо «Народное ополчение» на чолі з паном Коцюбком дійсно хвилюються за громаду міста, то чому вони не задають питання щодо тарифів Житомирському облгазу?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Житомир,активісти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.