Бикування "великого активіста" в рік Бика

18 січня 2021, 16:52
Власник сторінки
0
39
Бикування  великого активіста  в рік Бика

Вчора, 17 січня відбувся неприємий інцидент за участі головного активіста Закарпатської області Паші Павлова.


Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив Борис Залуцький:

«Бидло...

Впізнали "Актівіста"?

 Ситуація: Сьогодні сталася дуже неприємна ситуація з одним чоловіком, як виявилося пізніше - це Паша Павлов. Я зайшла в «Родинну ковбаску» стою в черзі і поруч в черзі стоїть BІН, приблизно в 30 см від мене, ще й без маски. Я просто сказала йому: - «Вдягніть, будь ласка, маску», і він одразу: -«Що, боїшся чи шо?». Я сказала, що так, я боюся і все. Він вдягнув маску, і через секунд 10 знову спустив. (продавці нічого не казали). Але я вже виходила з магазину і нічого не казала. Стою на вулиці і чую, як хтось кричить «Вдягни намордник». Я не зрозуміла, повертаюся і цей самий чоловік (Паша Павлов), дивитися на мене і каже «Да, ти.. вдягнула намордник!!!». Я стою в шоці, і він продовжує «Оділа бистро намордник, там права качала, зауваження мені робила, а сама без намордника. Бистро оділа свійнамордник!!!» Я йому кажу «Так правильно, ми були в приміщенні, а тут я стою на вулиці, нащо мені тут вдягати, краще б носили намордник!». I знову він починає просто крити мне матом, казати, що я оху*вша, чого роблю йому зауваження, щоб я прочитала конституцію (при тому, що він не правильно припаркувався), чого я хожу без намордника. Далі я його сфотографувала, і він знову почав виливати на мене купу бруду та матів.

І це він спілкується так з дівчиною....»


Варто додати, що Павлов позиціонцє себе, як активіст та борець за права громадян, активно підтримує так званих «євробляхерів», адже сам їздить на нерозмитненому авто (тим самим порушуючи чинне законодавство) та підтримує тільки ті громадські рухи, які йому вигдні.

Тому вчергове, Паша Павлов показав себе та свою справжню натуру, адже борючись за рівні права, справедливість та законність, сам порушує встановлені закони та зневажливо відноситься до тих, з чиєю думкою не згоден.

Такий собі «народний герой».

Чи  ж то просто проявилася натура: «побикувати» в рік Бика?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.