Сніжний локдаун

15 січня 2021, 13:38
Власник сторінки
0
6702
Сніжний локдаун

У Житомирі нові старі обранці знов не впоралися зі снігом.

Незважаючи на те, що про вчорашні снігопади синоптики попереджали ще за тиждень, місцева влада у Житомирі виявилася неготовою до такого несподіваного природного явища. Станом на ранок п’ятниці 15 січня ані автомобілі, ані пішоходи не в змозі нормально пересуватися по місту, яке окрім ковідного локдауну накрило ще й сніговим. 
З ранку найбільш складне становище спостерігається на вул. Київській, де традиційне вузьке місце на в’їзді на міст перетворилося на затор. Ну і, як зазвичай, останніми техніку побачать на Малікова, Корбутівці та Польовій. 
Незважаючи на переможні повідомлення на сайті міськради про 9 одиниць техніки та сотні тонн піскосуміші пересуватися по місту досі дуже складно. Хоча, можливо, повідомлення на сайті має заспокоїти новопереобраного міського голову Сергія Сухомліна, який перебуває у відпустці на Шрі-Ланці і сніг бачить хіба що у повідомленнях своїх підлеглих. Мовчить про боротьбу з несподіваним природним явищем у січні і новий голова облради Володимир Федоренко, який останнім часом активно бере усе «на карандаш». Чи то оргвідділ облради не забезпечив канцелярією, чи проблеми у засипаному снігом місті не бачить…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Житомир,сніг,снігопад
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.