Порушення карантину чи безвідповідальність

27 листопада 2020, 15:44
Власник сторінки
0
135
Порушення карантину чи безвідповідальність

Військові 128–Ї бригади не носять масок і масово ходять у спортзал

За отриманою інсайдерською інформацією, незважаючи на загрозливу епідеміологічну ситуацію по всій території України через стрімке поширення коронавірусної інфекції, командири 128 окремої гірсько-штурмової бригади (ОГШБР) міста Мукачева злісно порушують встановлені карантинні вимоги.

         Відповідно до встановлених карантинних вимог у нашій державі, по всій території України, з метою перериву цепної реакції інфікування населення, що дозволить нормалізувати більш-менш  нормальне життя, суворо забороняється проведення будь-яких культурно-масових заходів, за участі більше 20 осіб, у разі меншої кількості осіб, один від одного повинні перебувати не менше як на відстані 1,5 метра. Всі чудово розуміють, що далеко не всі дотримуються встановлених «правил та норм», серед яких розважальні комплекси, релігійній структури, організатори культурно-масових заходів, торговельні заклади та несвідомі-пересічні мешканці, однак, для досягнення необхідного життєво-важливого результату – закон для всіх повинен бути один.

         Виданню стало відомо, що до вказаного списку порушників карантинних вимог приєдналася 128-а ОГШБР, військовослужбовці якої повинні бути прикладом для всіх, а не навпаки. Днями, співробітники Мукачівського міського відділку поліції були викликані до будівлі Бригади по вулиці Ілони Зріні, де у приміщенні спортивного залу знаходилися до 30 осіб, без наявності обов’язкових епідеміологічних засобів захисту та дотримання соціальної дистанції.

         Вказаний факт про порушення правил карантину співробітниками Мукачівського міського відділку поліції був зафіксований, спортивний зал військової частини зачинений. На даний час вирішується питання про притягнення винник осіб до адміністративної відповідальності за ст.44-3 «Кодексу про адміністративні правопорушення», серед яких командир військової частини Олег Гончарук, на якого покладені обов’язки контролювати дотримання своїми підлеглими карантинних заходів, тим паче у такий не простий період.     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.