Як чиновники нажились на почуттях українців

19 листопада 2020, 14:44
Власник сторінки
0
1345
Як чиновники нажились на почуттях українців
Так мав виглядати меморіал

За колишньої влади, керівники Музею революції гідності розікрали майже 150 мільйонів гривень, виділених на реконструкцію меморіалу.

Ще в грудні 2018 року, колишньою владою для реконструкції Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні було виділено 148 мільйонів гривень державного бюджету. На вказані кошти планувалось провести реконструкцію алеї Героїв Небесної Сотні від Майдану Незалежності до алеї Героїв Небесної Сотні із облаштуванням пішохідної зони, благоустрій та озеленення території.

          Тендер на проведення реконструкції виграла така собі ТОВ «Спеціальна науково-реставраційна проектно-будівельно виробнича майстерня «Україна-реставрація». Всі роботи повинні були бути виконані до серпня 2019 року.

          Для того, щоб виконавець міг провести всі необхідні роботи, йому навіть перерахували аванс – 111 мільйонів гривень.

          Проте, в найкращих традиціях останнього пятиріччя – пройшло 2 роки і ні авансу ні ремонту немає. До того ж, ухвалою Київського апеляційного суду від 20.06.2019 накладено арешт на земельні ділянки, на яких розміщено меморіал та заборонено вчиняти будь-які дії, які можуть призвести до знищення доказів обставин вчинення злочинів 18-20 лютого 2014 до завершення слідчих дій.

          Дані обставини чудово зіграли на руку директору Музею революції гідності Пошивайло І. В. його заступнику Моргун О.А. та директору ТОВ «Спеціальна науково-реставраційна проектно-будівельно виробнича майстерня «Україна-реставрація» Гайдей В.А., які за кришування колишньої влади розікрали більше 100 мільйонів гривень.

          Сподіваюсь правоохоронці нарешті звернуть увагу на негідників, які грають на почуттях людей задля власного збагачення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.