Бойовики на Донбасі несуть небойові втрати і під час перемир'я

01 вересня 2020, 18:17
Власник сторінки
0
35
Бойовики на Донбасі несуть небойові втрати і під час перемир я

З початку режиму всеосяжного припинення вогню, тобто з 27 липня, 21 бойовик на Донеччині помер і 29 отримали поранення не з вини українських бійців.

Джерело: командування Операції Об'єднаних сил з посиланням на розвідку

Дослівно штаб: "За даними розвідки Об'єднаних сил, підрозділи збройних формувань РФ на Донбасі продовжують нести втрати особового складу.

З моменту початку повного і всеосяжного режиму припинення вогню від 27 липня ворожі підрозділи втратили 21 чоловік загиблими і 29 пораненими і травмованими. Всі втрати небойові. Серед них підриви на власних вибухових пристроях, самогубства, передозування наркотиками і алкоголем. Також продовжують мати місце нестатутні взаємини, ДТП і самовільне залишення місця служби".

Деталі: За даними українських розвідників, "морально-психологічний стан у ворожих підрозділах вкрай низький" і до цього додається "істотна неукомплектованість особовим складом".

За твердженням розвідки, окупанти хочуть залучити мирних чоловіків до контрактної служби, але безуспішно: "Агітаційна кампанія і заклики йти служити в армію псевдореспублік не викликала довіри у місцевих жителів і повністю провалилася".

Тому тепер окупаційна влада вирішила провести осінній призов громадян на строкову службу і набрати 10 тисяч новобранців. Нібито "новобранці служитимуть тільки в пунктах постійної дислокації і займатися охороною об'єктів, несенням караульної служби і виконанням господарських робіт".

Але і це не знайшло підтримки у мирних жителів окупованого Донбасу, заявляє розвідка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.