Хвиля "мінувань" в Києві: цілі мережевих терористів

17 липня 2020, 16:42
Власник сторінки
0
13
Хвиля  мінувань  в Києві: цілі мережевих терористів

За останні кілька тижнів почастішали випадки "мінувань" громадських будівель, державних установ і об'єктів інфраструктури Києва.


Характерними рисами останніх повідомлень про підготовку терористичних актах є те, що приходили вони виключно на поштові адреси правоохоронних органів від анонімних користувачів поштових сервісів, а також те, що в кожному разі висувалися політичні вимоги.
    Отже, я служу в ГУ поліції Києва і знаком не тільки з більшістю подібних інцидентів, але і з вмістом самих електронних листів. Як відомо, "мінування" інфраструктури, урядових будівель, торгових центрів, і інших об'єктів відбувається регулярно. За рік це приблизно 800 випадків. Якусь частину таких злочинів вдається розкрити і з'ясувати, що ж рухає терористами. Найчастіше, це виявляється банальним хуліганством, треба сказати вельми витратним для держави, іноді, як у випадку з торговими центрами це або бізнес-розборки, або безкоштовний спосіб прорекламувати ТЦ в ЗМІ. Однак остання хвиля неправдивих сигналів пов'язана безпосередньо з політикою. Причому в самому її неприємний аспект для України - міжнаціональному.
    Загальною вимогою для всіх недавніх повідомлень виявилося протидія сепаратизму на заході країни. Ймовірно, мова йде про переформатування адміністративно-територіальної структури Закарпаття в рамках децентралізації. Створення Берегівського району, де більшість населення становитимуть етнічні угорці, викликало багато суперечок. У червні представники ряду регіональних громадських організацій виступили різко проти створення такого району та звернулися в зв'язку з цим до влади. Втім, за винятком невиразного коментаря від міністра внутрішніх справ, відповіді вони так і не отримали. З'ясування особистостей авторів погроз про вибухові пристрої в Києві - це прерогатива слідства, тому я навіть не буду будувати припущень. Однак зміст самих повідомлень пропоную для ознайомлення. Всі вони прийшли на електронну пошту ГУ поліції Києва і майже за всіма з них проводилися перевірки, закривалися станції метро, ​​ж / д вокзали, автовокзал і т.д.

30.06.20
Арсенальна
Житомирська
Харківська
Мабуть, тільки так можна привернути вашу увагу до реальних проблем України та її громадян. Займаєтеся створенням комфортних умов для нацменшин - жертвуєте комфортом і безпекою жителів столиці! Ми могли б скласти цей лист угорською мовою, раз вона вам настільки близька, однак, переклад зажадає від вас часу, а годинник вже цокає. Буде шкода, якщо хто-небудь постраждає. ДО РЕЧІ, реальний пристрій тільки одне, на двох інших станціях ви знайдете муляжі.

Київ-Пасажирський, станція замінована!
Робота надзвичайних служб гідна поваги! Однак жарти в сторону, сигнал про замінювання метро був своєрідним тренуванням і попередженням. Вимоги не виконані і навіть не озвучені, тому продовжуємо. На всіх трьох вокзалах залишені пакети, в двох з яких муляжі, в третьому вибуховий пристрій з годинниковим механізмом і вражаючими елементами у вигляді саморізів і цвяхів. Чи не приємно, проте вибору у нас немає.
До тих пір, поки угорська автономія в Закарпатті не буде ліквідована, Київ буде жити в страху.

БУДІВЛЯ ЦЕНТРАЛЬНОГО АВТОВОКЗАЛУ КИЄВА ЗАМІНОВАНА
Судячи з млявої реакції поліції, ми приспали вашу пильність своїми перевірками. Чи готові до цієї гри? Даємо останній шанс виконати наші вимоги і відмовитися  від поступок сепаратистам Закарпаття.
Отже!
У будівлі центрального автовокзалу Києва залишено кілька вибухових пристроїв. Вони спрацюють в інтервалі від 18:00 до 20:00.
Вимоги ті ж. Протидія угорському сепаратизму на державному рівні!!!


Втім, на повідомлення про мінування посольства Угорщини, щоб уникнути громадського резонансу правоохоронні органи не відреагували.

Начинений вибухівкою автомобіль припаркований біля посольства Угорщини!
УВАГА!
У Києві, на вулиці Рейтарській навпроти будинку 33 припаркований автомобіль начинений вибухівкою, вибуховий пристрій буде активовано по дзвінку з мобільного телефону найближчим часом. Це відповідь на угорський сепаратизм на заході України!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.