Недолуге керівництво, чи розкрадання тестів на коронавірус в лавах ЗСУ?

11 липня 2020, 02:30
Власник сторінки
0
20
Недолуге керівництво, чи розкрадання тестів на коронавірус в лавах ЗСУ?

Всі країни Європи та їхні Збройні Сили успішно борються з хвилею захворювань на COVID - 19, проте, у Збройних Силах України й досі головною зброєю проти коронавірусу є флюорографія

Всі країни Європи та їхні Збройні Сили  успішно борються з хвилею захворювань на COVID - 19, проте, у Збройних Силах України й досі головною зброєю проти коронавірусу є флюорографія та масові збори військовослужбовців для проведення незрозумілих навчань та тренувань  під виглядом «обсервацій».

Тобто, й досі  йдемо за радянським принципом «загального  імунітету»  і віддання недолугих, необдуманих рішень та наказів керівництва ЗСУ.

До прикладу, в період карантину події на Сході України  не завмерли, агресія з боку Російської Федерації не «на лікарняному», а  військовослужбовці Збройних Сил України змушенні  виконувати бойові завдання в ООС.

Так, нещодавно вказівку від командування ЗСУ щодо ротації в зону ООС отримав  8 полк спеціального призначення Сил Спеціальних операцій, що дислокується в м. Хмельницький.  Не вперше, виконуючи бойове завдання в зоні ООС, військові цього полку, виконуючи накази командування почали збиратись на Схід України  на ротацію. І все б нічого, але, разом з наказом про відрядження в зону ООС, військові 8 полку отримали вказівку про проходження так званої «обсервації» терміном 2 тижні до від’їзду в зону ООС та 2 тижні по приїзду не за місцем дислокації військової частини, а в навчальному центрі в м. Бердичів Житомирської області де нещодавно було виявлено коронавірус в одного з військових цієї частини.

Паралельно, в умовах так званої «обсервації» військові мають прослухати курс лекцій від осіб, які вільно заходять, а потім покидають місця обсервації військових. По закінчення «обсервації» для виявлення симптомів коронавірусу військовим роблять флюорографію!!! Так, не ПЛР – тести, а радянську флюорографію.

Питання від військовослужбовці 8 полку спеціального призначення до Головнокомандувача ЗСУ:

1.    Де логіка в так званій «обсервації»?

2.    Чому її не можна замінити самоізоляцією?

3.    Де тести на коронавірус наданні для ЗСУ?

4.    Чому керівництво ЗСУ, мандруючи областями України безпосередньо контактуючи з військовими, які відряджаються в зону ООС, не проходять обсервації?

5.    І, як ви думаєте, може бути укомплектована на 100 % структура ЗСУ, та мати відповідний престиж професія військового, якщо він, ризикуючи життям, отримує за це в середньому 15 тисяч гривень зарплатні та 8 місяців в році не бачить родини, змушений виконувати недолугі та нелогічні вказівки, що суперечать усім умовам пом’якшення карантину в Україні та світі?

До прикладу, на сьогоднішній день, люди повертаючись з – за кордону, з відпусток не піддаються самоізоляції вдома, не говорячи про вимушені «обсервації» радянського зразка в армії.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Хмельницкий,ЗСУ,зона АТО,АТО на востоке Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.