Поліціянти чи оберетні в погонах ?

11 травня 2020, 03:55
Власник сторінки
nc.pokrov@gmail.com
0
31
Поліціянти чи оберетні в погонах ?

В місті Покров, що на Дніпропетровщіні працівники поліції Нікопольського району міста Покров(Орджонікідзе), незаконно утримували малолітних осіб погрожували їм та навіть били...

08.05.2020 року, працівники карного розшуку ввідділу поліції міста Покров, в незаконному порядку в телефонному режимі викликали на допит двух неповнолітніх хлопців одному 15 років другому 16 років.
За словами хлопців:
"нам позвонил Федр сказал что он с уголовного розыска, и просил что бы я с другом пришол к ним в контору, яко бы для опознания, что нам покажут фото и мы должны сказать знаем ли мы такого человека или нет"
в результаті хлопці прийшли до відділку на 11:30 дня.
Прийшли вони без батьків, адже думали що не надовго.
Після того як хлопці зайшли до відділку, працівники карного розшуку відвели їх до кабінету та почали психологічний та моральний та фізичний пресинг а саме: погрожували, штовхали декілька разів об стіну, та вимагали від них узяти злочин а саме кражу"мопеду" на себе,або здати інших. Хлопці стояли на своєму, після чого їм провели дактилоскопію(зняття відбиток пальців), фотографували, та навіть возили до лікарні де узяли аналіз крові на ДНК.
Загалом хлопців відпустили приблизно о 16:30.Затриманим хлопцям, не повідомляли за яким фактом їх затримали, у статусі чого їх допитують, та на якій підставі. У хлопців на час допиту відібрали навіть мобільні телефони, через що вони не змогли нікому зателефонувати.
Зі слів хлопців:
" нам сказали что если до вторника я не расскажу и не найду тех пацанов которые украли скутер, они это дело повесят на меня"
В цей же день 08.05.220 року, увечорі я особисто в телефоному режимі поспілкувася з "Федором" він запевнив що хлопців не били, але в той час він підтвердив те що їх допитували, та робили даттелескопію.
Пресинг зі сторони правоохоронців продовжується і сьогодні, вони приїзжали додому та намагалися знову допитати хлопця але їм двері він не віддчинив.
Тим самим працівники карного розшуку порушили ряд законодавчих актів. інструкцій.
Зараз політична партія НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС взяла під свій контроль цю ситуацію... ми не дозволемо цим нелюдям в погонах, вішати висяки на невинних хлопців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.