РИНОК ЗЕМЛІ: НЕ ЦЕ ПОТРІБНО УКРАЇНІ, НЕ ЦЬОГО ЧЕКАЛИ УКРАЇНЦІ!

30 квітня 2020, 21:11
Власник сторінки
економіст
0
243
РИНОК ЗЕМЛІ: НЕ ЦЕ ПОТРІБНО УКРАЇНІ, НЕ ЦЬОГО ЧЕКАЛИ УКРАЇНЦІ!
ЗАКОН ПРО ТАК ЗВАНИЙ РИНОК ЗЕМЛІ ПІДПИСАНО РАКОМ – ЯКИЙ ЗАКОН ТАКЕ І ПІДПИСАННЯ!

Зеленський 28 квітня 2020 року підписав закон про так званий ринок землі (№552-IX, а був проектом №2178-10). Він може почати діяти з 1 липня 2021 року, а може і не почати.

Закон дає право скуповувати землю задешево… Дає право орендарям переоформити у свою власність землю, яку вже купили орендарі за договорами довгострокової оренди чи емфітевзису з оформленням супутніх угод, з відбиранням у власників землі актів на землю, з підробкою підписів та систематичним залякуванням. Дає право орендарям скуповувати землю задешево офіційно під лаштунками нескінченної оренди і вмовлянь на межі з погрозами.

Скоро можуть з’явитися офіційні пани і офіційні бидло та холопи.

Закон не дає прав і можливостей власникам землі. Про власників землі взагалі забули.

Я розумію, що серед учасників нашого об’єднання є і прихильники Зеленського, але факт залишається фактом: ЗАКОН НЕ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЛІ І НЕ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ. Тому саме ми, як виборці, не тільки можемо, а і повинні впливати на існуючу політику Зеленського та політичних партій в парламенті стосовно земельних відносин в інтересах українців – закон ще можна зупинити, разом зупинити, до 1 липня 2021 року є час.

Власнику землі залишається тільки одне – продати землю і йти геть.

Але тут вони прогадали. Ми вже розуміємо, що потрібно самостійно господарювати на власній землі, без орендарів, іноземців та земельних спекулянтів. В об’єднанні сила, і ще більша сила, коли це Товариство власників землі, де власники землі об’єднуються незалежно від віку та фізичних можливостей.

Якщо хтось став раком, то не значить, що ми так само повинні ставати! 

Повертаймо землю собі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Земля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.