На допомогу пожежникам прийшли представники бізнесу та громади м. Чернігова

12 квітня 2020, 13:27
Власник сторінки
0
34
На допомогу пожежникам прийшли представники бізнесу та громади м. Чернігова
Чернігів-інфом 24

Вже декілька днів пожежники ведуть боротьбу в лісах Чернігівщини.

Як відомо, на території Державного Підприємства "Чернігівський військовий лісгосп", що знаходиться в Козелецькому районі, о 13 год. 20 хв. 08 квітня сталася пожежа настилу в лісі. Станом на 20 год. 09 квітня площа, пройдена вогнем, склала близько 195 га.

Загалом до гасіння пожежі залучено 50 одиниць техніки та 187 людей, з яких від УДСНС в області - 29 одиниць техніки та 81 чоловік особового складу.

11 квітня небайдужі громадяни міста Чернігова надали допомогу вогнеборцям, які ліквідовують наслідки масштабної пожежі лісу в її епіцентрі - біля с. Сорокошичі Козелецького району.

З власної ініціативи та за власні кошти представник громадськості Михайло Брижко та Олександр Переверзєв, керівник Адвокатського об’єднання «Рябініна та Переверзєва» придбали для вогнеборців корисний у польових умовах провіант: тушонка, солодощі, кава, дезінфікуючі засоби, посуд та ін..

Михайло Брижко пояснив:  «ті, хто там працює у полум’ї на вістрі боротьби — люди не звичайні. Пожежники-рятівники — сильні і надиво скромні — справжні герої. Того що ми привезли - на кілька днів, кажуть, їм буде достатньо.

Олександр Переверзєв, керівник Адвокатського об’єднання «Рябініна та Переверзєва» пояснив, що їх Адвокатське об’єднання надає  допомогу не тільки пожежникам. Щомісяця частина коштів,отримана від діяльності об’єднання, іде на допомогу тим, хто в ній потребує.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Чернігів,допомога,пожежа,Переверзев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.