Глєбов закликає чиновників негайно забезпечити безпеку медиків

28 березня 2020, 15:46
Власник сторінки
0
34
 Глєбов закликає чиновників негайно забезпечити безпеку медиків

Хочу сигналізувати можновладцям, що життя медиків під загрозою у буквальному смислі

Потрібно негайно забезпечити безпеку медиків!

Сьогодні, головної галуззю яку держава має підтримати  - це медична. Це не тільки обладнання та засоби первинної допомоги, а в першу чергу це медичний персонал, якому не приділяється достатньої уваги та який знаходить у максимальній зоні ризику. Світ вже має сумний досвід Іспанії - де вже захворіли близько дев’яти з половиною тисяч медиків!!!

Ще декілька місяців тому, коли грип пішов по світу, можна було побачити чітку тенденцію його поширення, у тому числі на території України. Вже тоді, чиновники як на центральному так і на місцевому рівнях мали розробити чітку карту дій, яка б забезпечила  безпеку громадянам та безпосередньо медиків, а також підготувала лікарні до прийому хворих.

Цього не зроблено, замість того громада постійно бачить «очі сірка»..  Єдині хто були готові захистити медиків сьогодні, стали волонтери та представники бізнесу, які з перших днів так пандемії їм всіляко допомагають.

У зв’язку із викладеним, хочу сигналізувати можновладцям, що життя медиків під загрозою у буквальному смислі. На сьогодні тільки в Тернопільській області захворів 21 медик, а сам вірус продовжує поширюватись до центральних частин України.

 Якщо і далі, чиновники будуть лише статистами, то Україна обов’язково відчує на собі «максимальну дозу» їх невігластва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Коронавирус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.