Росія терміново закриває кордон з Л/ДНР через поширення короновірусу.

17 березня 2020, 09:59
Власник сторінки
0
3787
Росія терміново закриває кордон з Л/ДНР через поширення короновірусу.

!!!

Після того, як стало відомо про офіційно зареєстровані випадки захворювання на коронавірусну інфекцію на території України РФ вирішила закрити кордон з Л/ДНР через поширення інфекції.

В Міністерстві оборони Російської Федерації заявили про перенесення термінів чергової ротації особового складу передових підрозділів, що перебувають до моменту стабілізації епідемічної ситуації в Л/ДНР.

Такі безпрецедентні заходи реагування з боку російської сторони викликали хвилю невдоволення та паніки в рядах російських найманців, що призвело до збільшення випадків дезертирства.

Зі свого боку керівництво псевдо республік висловило здивування у зв'язку з рішенням Росії закрити кордон через поширення коронавірусу. Про це повідомляє 1 республіканський телеканал Донецька.

Денис Пушилін висловився про те, що в Л/ДНР, на відміну від Росії, яка вся палає від коронавірусу, відносно спокійна ситуація, а заходи, які запровадженні нею не відповідають дійсності.  

В свою чергу РФ 17 березня 2020 року розпочала введення додаткових обмежень на постачання товарів першої необхідності та медичних препаратів на окуповані території.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,Коронавирус,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.