Сторінками історії Революції Гідності

27 лютого 2020, 14:29
Власник сторінки
0
37
Сторінками історії Революції Гідності

Минула шоста річниця Революції гідності, криваві кадри з центра Києва наприкінці лютого 2014-го вражали своєю монументальністю, фаталізмом і впертістю, що межувала з ірраціональністю.

Про те не всі цінують ту перемогу, яку ми разом здобули.

Вінничанин Олег Левадний, який прославляє радянські цінності у Фейсбуці ображений на діючу владу. Про свої претензії до влади та суспільства, журналіст не соромиться говорити колегам та навіть абсолютно невідомим людям.

Колишній журналіст відомого у Вінниці новинного видання вже достатню кількість часу провокує людей у соціальній мережі. Раніше Олег Левадний був звичайним корреспондентом та залюбки описував новини на місцевому рівні, проте все значно змінилось після 2014 року. Чи то гроші чи то поїздка до окупованого Криму спонукала його стати захисником мирних стосунків із “братніми сусідами”.

З риторики, яку він веде в соціальних мережах, випливає, що людина яка вже багато років мирно спить вночі під ковдрою, зовсім не цінує тих, хто цей мир та спокій забезпечує.



Нагадаємо, що коли вся країна пережила Революцію Гідності, в Олега Левадного на той рахунок була власна думка, яку він активно висловлював в надії знайти підтримку серед колег.

Сьогодні в немилість журналісту, що сповідує свободу слова впала діюча влада. Як і попередній очільник держави, наш гарант конституційних прав налаштований на співпрацю з країнами ЄС та НАТО. Що категорично не співпадає з планами Олега Левадного. В його розумінні Україна має дивитись зовсім в іншому напряму.

Олег активно нав’язує свою позицію всім оточуючим. Однак, попри вмовляння користувачів соціальних мереж, переїхати зрештою до Росії, чи хоча б на пару місяців до Польщі, Левадний залишається жити в найбезпечнішому та комфортному місті Украни.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.