Директор приватного підприємства привласнив 860 тис. грн.

24 лютого 2020, 15:19
Власник сторінки
0
39
Директор приватного підприємства привласнив 860 тис. грн.

Протиправна діяння відбулась під час здійснення реконструкції чаші басейну в ЗОШ № 46 в м. Херсон


Встановлено, що 2016 році за результатами проведеної процедури публічної закупівлі між Департаментом житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Херсонської обласної державної адміністрації та приватним підприємством був підписаний договір підряду на виконання будівельних робіт за проектом «Реконструкції басейну з влаштуванням прибудованої опалювальної на твердому паливі котельні в Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 46 по вул. Фрітаун, м. Херсон» на загальну суму приблизно 7,5 млн. грн.

В ході реалізації даного проекту директор підприємства вносив недостовірні дані в акти приймання виконаних робіт відносно об’ємів та фактичної вартості матеріалів, в результаті вказаних дій дана особа привласнила бюджетні кошти на суму приблизно 860 тис. грн.

За даним фактом співробітниками Управління Служби безпеки України в Херсонській області спільно з працівниками Херсонської місцевої прокуратури, в рамках здійснення досудового розслідування стосовно факту привласнення частини бюджетних коштів, під час проведення реконструкції басейну Загальноосвітньої школи № 46 м. Херсон с улаштуванням прибудованої котельні на твердому паливі, директору приватного підприємства, яке проводило вищевказані будівельні роботи оголошено підозру про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 366 та ч.5 ст. 191 КК України.

В разі визнання вини підозрюваного, останньому загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права займати відповідні посади та займатися відповідною діяльністю на строк до 3 років с конфіскацією майна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.