НОВІ АРМІЙСЬКІ СТРУКТУРИ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ. СОВОК НЕ ПРОХОДИТЬ

12 лютого 2020, 12:19
Власник сторінки
0
436
НОВІ АРМІЙСЬКІ СТРУКТУРИ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ. СОВОК НЕ ПРОХОДИТЬ

Українська армія переходить на стандарти НАТО, формуються нові структури за передовими західними зразками

Останнім часом користувачі соціальних мереж гучно та не завжди адекватно реагують на організаційні заходи, що наразі відбуваються у Збройних Силах України. Збуджені шанувальники “теорії заколоту”, припускаючи суб’єктивні оцінки про начебто зниження бойового потенціалу українського війська, поширюють повідомлення та коментарі про зраду.

Звісно, читачі, що мають здоровий глузд, правильно розуміють процеси, які відбуваються. Українська армія переходить на стандарти НАТО, формуються нові структури за передовими західними зразками, і це подобається не всім…

Окремим об’єктом дискредитації виступають керівники, яких призначено на новосформовані органи військового управління. Критикани вбачають в них прихильників “совка” та ретроградів. Проте, давайте розбиратися неупереджено.

Так, наприклад командувачем Об’єднаних сил тимчасово призначено генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Саме того, який більше року очолював угруповання Об’єднаних сил на Донбасі і того, який питанням інформаційного забезпечення та організації стратегічних комунікацій надає першочергової уваги. Світогляд, погляди та підходи цього військового лідера максимально наближені до стандартів НАТО, на відміну від класичного “совкового керівника”, що звик працювати у інформаційному вакуумі та в умовах повного закриття інформації, які дозволяють спокійно займатися корупцією та самодурством.

А на сформоване Командування медичних сил призначено генерал-майора Ігоря Хоменка, доктора медичних наук, члена-кореспондента Національної академії медичних наук, талановитішого хірурга. За роки служби та війни на Донбасі Ігор Хоменко особисто спас не одну сотню життів наших воїнів та продовжує це робити, навіть перебуваючи на керівній посаді. Проте, на думку “диванних експертів”, генерал Хоменко, незважаючи на його неперевершений вклад у військову медицину та впровадження сучасних інформаційних технологій, також є “совком” та ретроградом…

Відбувається відверте перекручування фактів та маніпуляція суспільною думкою громадян. Країна перебуває у стані війни і однією із задач противника є дискредитація зусиль та дій військового командування з метою внесення розброду і непорозуміння в українське суспільство.

Отже, будьмо уважними!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.