Турбота про кожного українця має бути пріоритетом для влади

01 лютого 2020, 12:55
Власник сторінки
0
32

Несправедливість – ось що найбільше обурює людей, жене їх на роботу за кордон.

З одного боку – мізерні зарплати та борги перед українцями, з іншого – урядовці, які цинічно виписують собі захмарні премії. Це неприпустимо!
 Разом з колегами по фракції зареєстрували законопроєкт №2798, який обмежує зарплати чиновників на рівні десяти мінімальних заробітних плат. Тобто сума не може перевищувати 47 230 гривень.
 Законопроєкти №2028 і №2029 передбачають підвищення оплати праці та додаткові пільги для наших медиків та освітян. Особлива увага тим, хто працює у селах
❗️Загалом ситуація з оплатою праці в Україні критична: низькі оклади, постійно зростаючі борги, безробіття. Разом з Михайлом Волинцем ми підготували низку соціальних законопроєктів, які захищають право українців на працю та її належну і вчасну оплату.
 Законопроєкт №2650 про посилення захисту конституційного права на вчасну оплату праці. Документ чітко визначає час, з якого зарплата вважається заборгованою, та відповідальність роботодавця за це.
 Ухвалення законопроєкту №2378 дозволить підвищити розмір мінімальної зарплати до рівня фактичного прожиткового мінімуму, усунути «зрівнялівку» в оплаті праці, стимулюватиме зростання зарплат у небюджетній сфері.
Законопроєкт №2017 передбачає збільшення допомоги з безробіття для учасників АТО та інших ветеранів війни з чотирикратного до шестикратного розміру прожиткового мінімуму.
‼️І це далеко не всі наші соціальні ініціативи. Турбота про кожного українця має бути пріоритетом номер 1 для влади!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Верховная Рада,Батьківщина,социальные выплаты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.