Син тернопільського мільйонера Василя Лила у банді наркоторговців

29 січня 2020, 13:23
Власник сторінки
Виробник пігулок
6
2139
Син тернопільського мільйонера Василя Лила у банді наркоторговців

Здавалось би: чого не вистачає сину одного із заможніших бізнесменів Західної України?

Нещодавно правоохоронці Тернопільської області затримали дев'ять членів злочинного угруповання, яке займалося виготовленням амфетаміну та збутом марихуани, амфетаміну, метаамфетаміну, МДА, PVP, та нових психотропних речовин НПР. 


Силовики фіксували діяльність зловмисників протягом останніх шести місяців. А напередодні одночасно провели 70 обшуків у Тернопільській, Хмельницькій та Київських областях.
 
У поліції сказали, що організував виробництво і збут метамфетаміну 35-річний житель Тернополя, власник одного із спортклубів. Серед його помічників були відвідувачі спортивного залу, деякі з них не тільки поширювали наркотики, але й повинні були захищати кур'єрів у разі нападу. Серед знакових учасників ОЗУ був син тернопільського мільйонера, забудовника, власника фірми "Тернопільбуд" Василя Лила. Завдяки зусиллям останнього на даний момент розслідування призупинено, вирішується питання про заміну запобіжногозаходу для членів ОЗУ для їх переправлення за кордон. Матеріали про Лила-молодшого вилучаються з офіційних та оперативних матеріалів. 
 
Учасникам групи - від 20 до 33 років. Вони отримували від організатора метамфетамін і займалися його продажем. У день група заробляла 25-50 тисяч гривень. Частину метамфетаміну виготовляли в Тернополі в спеціально обладнаних гаражних приміщеннях. Решта сировини та інші наркотики закуповували у жителів Хмельницької області.
В ході розслідування стало відомо, що дане угруповання на території Тернопільської області працювало протягом кількох років. Їх неодноразово викривали правоохоронці, але її учасникам вдавалося уникнути покарання. Не на камеру чесні поліцейські повідомили, що, здебільшого, усі проблеми ОЗУ вирішували гроші Василя Лила. Тому під час досудового розслідування буде перевірятися і причетність до злочину співробітників правоохоронних органів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Тернополь,наркоторговля,наркомафия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.