Слідчий-міліонер знайшовся на Вінниччині

22 січня 2020, 12:33
Власник сторінки
0
5393
Слідчий-міліонер знайшовся на Вінниччині

Як виявилось, слідчий-мільйонер Владислав Мазур несе службу в слідчому відділі Вінницького відділу поліції Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, на це вказують дані в його декларації.

Аналіз інформації у відкритих джерелах свідчить про те, що мільйонером він став не вчора, вигравши мільйон у лотерею, а завдяки своєму батькові – голові бюджетної комісії Вінницької обласної ради Геннадію Мазуру та мамі-бізнесменші Таїсії Мазур, на яку записаний весь родинний бізнес.

Геннадій Мазур відомий тим, що раніше займаючи посаду заступника начальника Державної податкової інспекції, кришував свій ювелірний бізнес, який переоформив на дружину. 

Бувши при такій посаді він чітко знав, як ухилятись від  податків та приховувати прибуток. Та це ще не все. Майже 7 років у ювелірних магазинах «Подільської ювелірної компанії» родини Мазурів торгували турецькими низькопробними прикрасами, на яких навмисно були перебиті проби. Робили все це вони через підставну фірму «Шарм», https://politarena.info/featured/hennadii-mazur/, про яку ми вам розповімо згодом.

Окрім мільйонного статку депутат облради також відписав на свого сина й будинок у смт Тростянець розміром з невеличке зерносховище – 380 кв.м, але це було ще тоді, коли не працював на таку потужність спиртовий завод, який тепер травить своїми відходами весь район. Тож, в Тростянці зараз йде запекла боротьба жителів з ДП "Тростянецький спиртовий завод" та ТОВ «Етернал Енерджи» за чисте повітря. І як не дивно, після придбання житла у Вінниці Геннадій Мазур, як депутат обласної ради, став на бік не громади, а всіляко захищає людей з грошима - хазяїв спиртзаводу.  

Вінниця – найкомфортніше місто для життя в Україні, але не кожному по кишені!

І ціна на нерухомість, я вам скажу, тут, як у Києві. Придбати квартиру в Вінниці родина Мазурів, яка дуже довго була не по кишені депутату обласної ради, змогла тільки у 2018 році. Так Геннадій Мазур зміг нашкрябати лише 1,2 млн грн на не дуже велике гніздечко у столиці Поділля – 41 кв.м. Чи то бізнес у дружини не йшов, чи то лавочку з турецьким золотом прикрили?  Хоча у 2017 році журналісти нарахували в родини Мазура більше 10 млн грн   http://vlasno.info/politika/vlada/mistseva/item/17575-vinnytskyi-deputat-zhurnalist-zadeklaruvav-bilshe-desiaty-milioniv-hryven%20  А можливо жінка занадто багато витрачає, цього ж року вона прикупила собі свіженький BMW майже за півтора мільйона.

Також із декларацій слідчого Владислава Мазура ми бачимо, що заробляє він трохи більше 100 тисяч на рік з двох джерел - Департаменту патрульної поліції та ГУНП у Вінницькій області,  в той час як, приблизно, на таку ж суму заробітна платня його батька – голови бюджетного комітету Вінницької обласної ради – Геннадія Мазура підвищується кожного року. В 2018 році він отримав – 368 тисяч грн, а у 2017 – 245 897 грн. https://declarations.com.ua/declaration/nacp_5da3508e-1975-4329-bd92-acef52cf8a4e

Окрім зарплатні кожен з них отримує відсотки від своїх мільйонів: Владислав має на рік більше відсотків, аніж заробляє за рік, а Геннадій Федорович нещодавно забрав свої гроші з банку та позичив 126 тисяч доларів третім особам.  

Тож, виникає логічне питання – коли ми вже побачимо Владислав Геннадійовича Мазура у владних кабінетах  правоохоронної системи Вінниччини, коли вже нарешті його батько скаже за нього слівце, де потрібно?

Тим паче, що далеко ходити та довго навчатись не потрібно. За них вже все вигадала інша скандальновідома на теренах Вінниччини родина – Боднюків.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.