"Миротворець" змінює формат роботи на вимогу ЄС

11 грудня 2019, 11:19
Власник сторінки
0
174

Я є членом адміністрації сайту "Миротворець" і дотепер я входив до команди, яка займалася збором інформації та наповненням баз даних для нашого проекту

Я є членом адміністрації сайту "Миротворець" і дотепер я входив до команди, яка займалася збором інформації та наповненням баз даних для нашого проекту. Вчорашня істерика раш-ЗМІ не могла не порадувати, але на цьому гарні новини закінчуються. Проект дійсно трохи змінить свій формат, та й його завдання змінюються на догоду політичній кон'юнктурі. Наші "партнери" в силових структурах пояснили це тим, що таку вимогу висунули Європейські країни. Враховуючи те, що літак Зеленського на той момент, коли нам це повідомили,  ще навіть і приземлитися в Києві не встиг, питання явно було вирішене ще перед самітом.
Тепер наша команда буде змушена збирати та систематизувати інформацію про учасників бойових дій на Донбасі на замовлення європейських спецслужб. Нас зобов'язали підготувати для передачі інформацію про три категорії осіб:
1)    Іноземці, а також українські емігранти, які воювали в АТО
2)    Бійці та командири добровольчих батальйонів, колишніх і діючих, зокрема, ОЗСП "Азов", Грузинського національного легіону, Батальйону імені Джохара Дудаєва, ДУК "ПС", "Торнадо" тощо
3)    Значні націоналістичні організації та їх відомі та "одіозні" діячі

Від нас, адміністрації та співробітників проекту "Миротворець", зараз фактично вимагають зрадити Україну. Мі це прекрасно розуміємо, і багато хто хоче залишити проект, але з певних причин ми не можемо просто відмовитися. І одна з них полягає в тому, що персональні дані для "Чистилища" збиралися здебільше нелегально і в разі непокори нас можуть просто засудити за відповідними статтями. Тим н менш ми вважаємо своїм обов'язком донести інформацію про це до української громадськості. Те, що зараз відбувається  з "Миротворцем" - це справжній злочин проти України та українського народу. Це зрада пам'яті та подвигу наших братів та сестер, які проливали кров за свободу, справжніх патріотів, які захищали та продовжують захищати нашу батьківщину від агресора. Цього не повинно статися.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: сайт Миротворец
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.