Голова Служби безпеки України Іван Баканов зустрівся з Послом Франції в Україні

02 грудня 2019, 19:01
Власник сторінки
0
10
Голова Служби безпеки України Іван Баканов зустрівся з Послом Франції в Україні

Під час зустрічі Голова Служби та Посол обговорили питання посилення співпраці між Україною та Францією у безпековій сфері.

Зокрема, сторони обговорили взаємодію відомств сектору безпеки обох країн по протидії міжнародному тероризму та кіберзагрозам.

Окремо наголошено на важливості реалізації запланованої реформи СБУ, яка відповідатиме очікуванням українських громадян щодо роботи Служби. «Позбавлення СБУ від застарілих практик і створення операційно та культурно сучасної організації забезпечить нам більші можливості для роботи у постійно мінливому оперативному середовищі, кращу ефективність та результативність», - заявив Іван Баканов. 

Голова Служби також підкреслив важливу роль Франції як стратегічного партнера України у врегулюванні ситуації на Сході України в Нормандському форматі. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.